Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дню комунальника присвячено

Дата: 19.03.2021 16:10
Кількість переглядів: 1120

Здається, ні одна сфера життєдіяльності  не стоїть так близько до конкретної людини, як житлово-комунальна та побутова. Адже в кожному домі потрібен газ, вода, світло, тепло. А як обійтися без водовідведення, без прибирання вулиць і дворів, без послуг тих же перукарів чи майстрів з ремонту взуття, одягу, складної побутової техніки? Кожен із працівників сфери ЖКГ покращує  добробут і соціальне самопочуття мешканців громади, і в цьому допомагає  саме професійне ставлення до справи, ініціативність, відповідальність людей, які обрали саме такий життєвий шлях.

Саме цих людей напередодні  професійного свята в актовій залі селищної адміністрації  селищний голова Валерій Немировський, його заступник Іван Німерчук та керівники комунальних установ та організацій територіальної громади вітали з Днем працівників ЖКГ та побутового обслуговування селища і сіл. Щирі слова вдячності за нелегку працю, за сумлінне ставлення до дорученої справи висловили вони цілій когорті трудівників, які дійсно роблять наше життя комфортнішим і зручнішим. Кожному з них селищний голова вручив грошову винагороду, а працівники селищного центру культури і дозвілля Людмила Базюк,  Олег Стебельський, Олександр Васильківський, дует саксофоністів у складі викладача Томашпільської музичної школи Руслана Трачука   та його учениці Ані Горущенко   подарували  невелику концертну програму. 
  Короткий  час перепочинку – і знову беруться ці прості, звичайні люди до роботи, знову їх чекає напружена, не завжди достойно оцінена нами робота, яку вони роблять за покликом душі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь