Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

день землевпорядника

Дата: 12.03.2021 14:00
Кількість переглядів: 615

Шановні працівники та ветерани землевпорядної службинашої територіальної громади!
 Щороку в другу суботу березня з 1990 року в Україні відзначається ваше професійне свято як визнання того, що ваші знання, уміння, навички ви віддаєте служінню  народу і державі. Це вашими зусиллями в Україні проведено й проводиться інвентаризація земель, сформувалися принципи ефективного землекористування, здійснюється розмежування земель державної і комунальної власності та  охорона і контроль за раціональним використанням земельних ресурсів. 

 Сучасний стан реформування земельних відносин ставить перед вами нові завдання. Насамперед це стосується забезпечення ринку землі, формування ефективного землекористування, залучення землі як капіталу в економічний обіг тощо. Саме від вас, вашої відповідальної і точної роботи значною мірою залежить раціональне використання найкращих у світі вітчизняних чорноземів, надійний захист прав землевласників і землекористувачів. 
  Тож у день професійного свята вітаємо вас і бажаємо здоров’я та довгих років життя, а ще доброту, щастя, миру і нових  трудових звершень.


     Селищний голова Валерій Немировський, депутати, члени виконавчого комітету Томашпільської селищної ради 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь