Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Хай святиться ім'я твоє, мамо, жінко, дружино, кохана.

Дата: 05.03.2021 13:40
Кількість переглядів: 658

 З першим подихом весни приходить до нас свято, що стало улюбленим у нас в Україні, де споконвіків шанується жінка – матір, дружина, подруга, донечка, кохана, свято визнання ролі жінки в суспільному, громадському, родинному житті – Міжнародний жіночий день, який відзначається 8 березня. Його ще нині називають Міжнародним днем боротьби жінок за  рівні права.


  Урочистості з нагоди свята відбулися в Томашполі. З дотриманням норм карантину зібралися жінки Томашпільської територіальної громади на святкування. З вітальним словом до них звернувся селищний голова Валерій Немировський, який відзначив величезний вклад жінок -  трудівниць в розвиток громади,  та нагородив кращих з кращих грошовими преміями, чудовими трояндами.  У своєму виступі він зокрема зазначив:
-     Як нам сьогодні не згадати матерів, удостоєних почесного звання «Мати-героїня», не  віддати повагу їх материнському подвигу за те, що вони народили і виховали, вивели на широку життєву дорогу 5 і більше дітей.  Це Світлана Мендришора з Нетребівки, Вікторія Дзвонковська з Пилипів – Борівських, Ніна Спринчак з Томашполя (їй, до речі, в минулому році виповнилося 90 років!), Антоніна Остапчук з Горишківки, Катерина Пересядько з Жолобів, Наталя Васильківська з Ракової, Надія Фурман з Комаргорода, Марія Щерба з Великої Русави, Оксана Іськова з Пеньківки. Ми раді вітати їх в цьому залі на святі Матері, Жінки Берегині роду.
 Наші найкращі вітання сьогодні жінкам-матерям, які виховали синів-героїв, мужніх захисників держави, що віддали своє життя за волю і незалежність України, за наше сьогоднішнє мирне  життя. Вам, Маріє Михайлівно, Тетяно Петрівно, Маріє Семенівно, а також матерям Віктора Саванчука та Анатолія Дубчака, Вадима Тарабанова низький уклін і наша безмежна вдячність. Хай наша і ваша вічна пам'ять  буде достойною вдячністю вашим синам героям – Ігорю Гаврилюку, Павлу Біліку,  Олександру Гладію за мирне небо над нашим краєм.
  Звичайно, ми не можемо сьогодні не згадати жінок  - наших медичних працівників, педагогів, соціальних працівників, державних службовців, вихователів дитячих садочків, працівників комунальної сфери, волонтерів, ветеранів праці - жінок всіх професій, без яких ми не уявляємо життя. Без ваших рук, без лагідних усмішок, душевного тепла і сердечної доброти світ би не був таким прекрасним світлим і сонячним.
  Тож низький вам уклін за вашу людяність, щирість і вірність, за невтомну працю і турботу. Від усієї душі бажаю вам щастя, добра, благополуччя, злагоди в кожному домі і міцного здоров’я. Нехай цей березневий день принесе кожній з вас гарний настрій, наснагу в труді, додасть сил і віри в щасливе життя. Краси вам, любові, молодості на довгі роки, і хай здійсняться всі мрії і задуми!

Тепла та щира атмосфера свята надихає, звичайно, жінок, додає їм сил і наснаги для творчості, сумлінної праці в імя розквіту нашої громади і країни в цілому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь