Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Афганістан – наш вічний біль

Дата: 15.02.2021 13:43
Кількість переглядів: 441

15 лютого у день великого християнського свята Стрітення, в день, коли в 1989 році останні частини 40-ої армії покинули Афганістан, ми вшановуємо воїнів-афганців - нині живих і тих, що повернулися в рідну землю в «чорних тюльпанах» або відійшли у вічність уже в мирний час.

В цей день ми згадуємо Миколу Жоріна з Пилипи- Борівських, Вячеслава Беззубова з Рожнятівки, Анатолія Сауляка з Пеньківки, чиїми іменами названі вулиці в їх рідних селах. Згадуємо Данчика Миколу Миколайовича з Комаргорода, Шпикуляка Олександра Григоровича з Антонівки, Комара Володимира Івановича з Вил, Гладчука Павла Васильовича з Нетребівки. В цей день ми віддаємо нашу повагу і пошану всім українським воїнам – інтернаціоналістам, які в різний час і в різних гарячих точках виконували свій солдатський  обов’язок. Нині це наш обов’язок і наша вдячна пам'ять, яку не викреслити з історії України, з наших українських сердець.
Шановні ветерани афганської війни, члени родин воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!
Засвідчуємо  нашу глибоку повагу і шану вашій мужності та самовідданій праці. Ви добре знаєте ціну війни і миру і тому вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлюєте свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь, для яких ви є прикладом, взірцем служіння народу і державі. Вітаю всіх воїнів- інтернаціоналістів зі святом і бажаю міцного-міцного здоров’я, родинного щастя, миру, добробуту та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні. Честь і слава вам, шановні ветерани! І слава нашій  неньці Україні! 
  Томашпільський селищний голова  Валерій Немировський

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь