Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Нова техніка для кращого обслуговування

Дата: 27.01.2021 11:39
Кількість переглядів: 407

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2020 року питання прийому документів на призначення державної соціальної підтримки покладено на місцеві громади, тобто - на уповноважених осіб Томашпільської селищної ради.

Цими днями нашій територіальній громаді  Міністерством соціальної політики було надано необхідну комп’ютерну  техніку для виконання функцій у сфері соціального захисту населення громадян, в першу чергу – для організації роботи фронт-офісів соціального захисту населення з надання адміністративних послуг соціального характеру з використанням програмного комплексу «Соціальна громада» та передачі документів до бек-офісу для прийняття відповідних рішень.
Томашпільська селищна рада висловлює щиру подяку Мінсоцполітики та Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, зокрема заступнику  директора Департаменту – Наталі Квят за всебічну підтримку в налагодженні (організації) процесу з надання соціальних послуг на місцях.

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь