Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Солодкий вантаж для військовослужбовців

Дата: 18.12.2020 17:29
Кількість переглядів: 873

Напередодні новорічно-різдвяних свят з Томашполя на збірний пункт до Вінниці відправився солодкий вантаж – більше півтора тонни подарунків від жителів Томашпільської ОТГ, зібраних  для воїнів, які беруть участь в операції об’єднаних сил із стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях. Це вода – солодка та мінеральна, різні види печива, різноманітні цукерки, чай та кава, домашнє варення, мед, яблука, мандарини – все, чим можемо порадувати бійців, що стоять на рубежі, охороняючи наш спокій і мирне життя.

Найпершими до гуманітарної акції долучилися жителі Горишківки, Пилипів-Борівських, Липівки, Антонівки, Жолобів, Пеньківки, Паланки. До них приєдналися й жителі сіл Яланця, Гнаткова, Стіни, Нетребівки, Кислицького, Ракової.  З особливою турботою до цієї місії віднеслись школярі Липівської, Пилипів-Борівської, Рожнятівської, Комаргородської, Вилянської та інших шкіл нашої громади. Найбільше передали гостинців для наших військовослужбовців підприємці та просто небайдужі мешканці Пилипів-Борівських, Горишківки, Липівки, Антонівки, Комаргорода, Вил, Великої Русави, Рожнятівки.
Підтримали акцію й окремі громадяни, які самі приносили гостинці до пункту збору в селищній раді. Це сім’я Булавків з Ракової, депутат селищної ради 7 скликання Надія Мазур та працівники служби цивільного захисту РДА з Томашполя.
Хай це буде наш спільний скромний дарунок воїнам, які героїчно захищають наш мир і спокій на рідній землі.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь