Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

До акції «16 днів проти насильства»

Дата: 08.12.2020 16:37
Кількість переглядів: 747

3 25 листопада по 10 грудня проводиться щорічна Всесвітня акція «16 днів проти насильства». До участі в ній долучається вся міжнародна спільнота. Метою акції є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків тощо.

А також вона покликана привернути увагу органів державної влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насильства в сім’ї та захисту прав жінок. До участі в акції долучився педагогічний колектив та вихованці Томашпільського ЗДО «Сонечко».
Педагогічні працівники провели виховні бесіди з дітьми щодо формування в них правильного бачення взаємовідносин в родині, рівності прав жінок та чоловіків, недопущення вчинення жорстокого поводження з дітьми.
Спільно зі своїми батьками дошкільнята підготували малюнки на тему: «Наша сім’я проти насильства!», «СТОП насильству!», «Ми - проти насильства!, «Скажемо насильству – ні!». Дана акція змушує замислитись кожного батька чи матір, які допомагали своїй дитині готувати малюнок, над тим, які сімейні цінності сповідуються в родині, проаналізувати внутрішню атмосферу в сім'ї та принципи, на яких ґрунтуються стосунки  між батьками та батьків з дітьми.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь