Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

17 вересня –  День рятівника в Україні

Дата: 17.09.2020 08:16
Кількість переглядів: 1058

Згідно з Указом Президента України з 2008 року в нашій державі відзначається День рятувальники. Вітаємо працівників пожежної охорони, аварійно-рятувальних служб та інших спеціальних формувань, а також громадян, які зробили свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

Вони – справжні охоронці людського життя, матеріальних надбань, наділені сильним духом, загартовані випробуваннями. Щоденно зустрічаючись в нерівному бою з природніми стихіями, катаклізмами чи надзвичайними ситуаціями мужньо їх долають, заслуговуючи шану та величезну подяку від інших. 
Шановні рятувальники! Щиро дякуємо за вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність у несенні вашої служби. Міцного здоров’я  вам і вашим родинам, благополуччя, наснаги, витримки та подальших успіхів в ім’я миру, спокою та безпеки наших громадян!

Селищний голова Валерій Немировський

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь