Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Долучайтесь до акції «Дай річці простір"

Дата: 16.09.2020 15:01
Кількість переглядів: 1132

Відповідно до Указу Президента України № 286/2019 від 18 травня 2019 року «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», Наказу Міністерства молоді та спорту № 808 від 03.03.2016 р. «Про затвердження реалізації програм проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері та сфері національно-патріотичного виховання» (зі змінами), Статуту комунального закладу «ВОМЦ «КВАДРАТ», Наказу № 6 від 02.01.2020 р. про затвердження річного календарного плану заходів реалізує захід – екологічну акцію «Дай річці простір», та у співпраці з Ямпільською районною державною, громадською організацією «Туристична Ямпільщина» та за підтримки Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, що відбудеться 18-20 вересня до Всесвітнього дня прибирання.

В рамках заходу волонтери здійснюватимуть роботи по розчищенню річки Мурафа та її прибережної зони. Також відбудуться екологічні уроки, практикум по наданню першої медичної допомоги.
Маршрут та програма:
18 вереснявиїзд з м. Вінниця-Л.Мелешківська-Тиврів-Шпиків-Комаргород-Томашпіль-Клембівка-Ямпіль, екологічні уроки, практикум з ПМД, початок роботи по розчищенню річки, вечірня програма, ночівля на базі Комунального дитячого оздоровчого табору «Світанок».
19 вересня – основна робота  по розчищенню річки, дослідження території та природи біля р. Мурафа, вечірня програма, ночівля на базі Комунального дитячого оздоровчого табору «Світанок».
20 вересня – завершення робіт по розчищенню річки, екскурсія в Державний історико-культурний заповідник «Буша», виїзд до Вінниці.
Шановні жителі Томашпільської ОТГ! Ви теж можете долучитись та взяти участь в екологічній акції «Дай річці простір», заповнивши анкету та ознайомитись з деталями заходу: https://cutt.ly/BfWURWM/. Координатор заходу – Андрій Мельничук, +3080936032130.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь