Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

74 річниця визволення Томашпілля від фашистських загарбників.

Дата: 16.03.2018 16:42
Кількість переглядів: 1015

Традиційне вшанування пам ятних подій далекого березня 1944 року, коли червона армія  звільнила Томашпілля від фашистських загарбників відбулося в селищі Томашпіль.  


Першими до святого для кожного томашпільчанина місця прийшли малята старших груп ДНЗ «Сонечко». Кожна дитина принесла сюди в знак вдячності за мирне небо над головою виготовлені і власноруч, і з допомогою дорослих яскраві паперові квіти. Ніби сонячні промені – яскраві, барвисті, весняні- лягли ці дитячі дарунки на холодний постамент, на могили похоронених тут червоноармійців, що померли від тяжких ран, отриманих в боях за Томашпіль, за Подільський край.
У другій половині дня урочистою колоною працівники селищної ради, керівники району і представники трудових колективів, підприємств та організацій, та просто жителі селища, пройшли  до Меморіалу Слави.
Вшанували присутні пам'ять загиблих у роки другої світової війни, воїнів, померлих від ран, ветеранів, що не повернулися з фронтів та відійшли за небокрай у вічність уже у мирний час, воїнів, що нині, захищаючи Вітчизну на сході , поклали свої голови на полі битви за Україну та у знак поваги і пам’яті поклали квіти  до меморіальних плит.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь