Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпіль спортивний 

Дата: 29.02.2016 16:13
Кількість переглядів: 865


Протягом минулого тижня Томашпіль став «олімпійською» столицею цілого регіону: у спортивному залі районної дитячо-юнацької спортивної школи відбувалися численні змагання з різних видів спорту. А вершиною стали турнір з футзалу серед юнаків  у двох вікових групах 2003 – 2004 та 2005 – 2006 років, на який прибули команди зі Львова, Кіровограда, Мог – Подільського, Шаргорода, Ямполя і дві команди з Томашполя та гандбольний турнір вищої ліги України центральної зони серед чоловічих команд, в якому  взяли участь команди Тернопільського національного фінансово-економічного університету, «Енергетик» з м. Нетішин Хмельницької області та наш  томашпільський клуб «Олімпік», створений при селищній раді .
Урочисте відкриття гандбольного турніру відбулося в суботу, 27 лютого. У ньому взяли участь селищний голова Томашполя Валерій Немировський, начальник відділу фізичної культури і спорту райдержадміністрації Григорій Слободян, головний делегат змагань з гандболу  Михайло Поляков (м. Херсон).
Звертаючись до учасників змагань, селищний голова В.Ф. Немировський зауважив:
- Приємно бачити на нашій томашпільській землі посланців спорту з різних районів і навіть областей нашої України. Приємно, що молоде покоління прагне до здорового способу життя, культивує заняття спортом, що гартують і душу, і тіло хлопчаків і юнаків – майбутніх захисників Батьківщини. Ми раді таким гостям нашого подільського краю і бажаємо всім    спортивної удачі, успіхів і перемог, а головне, здоров’я і бути гордістю своїх батьків, тренерів  і України.
Щиро прозвучали й слова вітання від головного делегата гандбольних змагань М.А. Полякова, з якими він звернувся до учасників змагань. Приємно й те, що він відзначив високий рівень підготовки як спортивної бази нашого селища, так і забезпечення проведення турніру (прийом, розміщення, харчування спортсменів тощо).
Своє вітання – коротку концертну програму – підготували і показали учасникам змагань і гуртківці районного будинку дитячої творчості. Під запальні мелодії 80-их років у стилі диско танцювали молодша група, а під народні мелодії – середня група танцювального ансамблю «Шарм», яким керує Мирослава Олійник, вона ж і була ведучою урочистостей з відкриття змагань. Патріотичні пісні подарував спортсменам демобілізований воїн- атовець Олександр Васильківський.
А далі почалися гандбольні баталії, у яких у першій грі зустрілися команди з Нетішина і Томашполя, у другій – «Енергетик» з командою Тернополя і в третій грі – Томашполя й Тернополя. Команди набрали: «Енергетик» - 4 очка, тернополяни – 2 очка і «Олімпік» 0 очок. Це був лише другий тур зональних змагань, попереду ще три. Тож побажаємо нашій гандбольній команді спортивних успіхів і перемог у наступних іграх.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь