Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Сімейній медицині - 5 років

Дата: 11.01.2016 16:04
Кількість переглядів: 1047

Сьогодні Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги  - це 8 амбулаторій загальної практики сімейної медицини, 19 ФАПів, 3 фельдшерських пункти. А 5 років тому все тільки починалося.

  Згідно з пілотним проектом медичної реформи, яка впроваджувалася  в тому числі й на Вінниччині, відбувся поділ надання медичної допомоги на первинну, вторинну ланки та на спеціалізовану медичну допомогу. Тоді, 11 січня 2011 року, й очолила сімейну медицину в районі Світлана Семенюк. Відомо, що першим завжди нелегко йти, та все ж завдяки наполегливості керівника, її умінню організувати роботу людей, підтримці з боку влади – держави, місцевої та районної сьогодні районний медичний центр ПМСД сповна виконує свої обов’язки з охорони здоров’я жителів району і смт. Томашпіль зокрема. А оскільки 11 січня 2016 року виповнилося 5 років з дня створення центру, то привітати  в цей день колектив томашпільських медиків прибув селищний голова Томашполя Валерій Немировський. Вітаючи персонал з першим маленьким ювілеєм, він відзначив:

  • Непростими були для колективу Томашпільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини ці 5 років. Училися по-новому працювати в нових умовах. І все ж завдяки спільним старанням вдалося налагодити належну роботу, за що  велике спасибі і Світлані Олександрівні, і лікарям-сімейникам, і всьому персоналу амбулаторії. Томашпільська селищна рада постійно намагається підтримати колектив і його ініціативного керівника. А в день ювілею бажаю всім здоров’я, щастя, миру і довголіття. Хай праця для блага людей, задля їх здоров’я приносить вам і моральне, і матеріальне задоволення.

Селищний голова вручив головному лікарю Томашпільського РЦ ПМСД Світлані Семенюк  та колективу, який вона очолює, подарунок від селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь