Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні громадяни нашого селища та об’єднаної територіальної громади!

Дата: 11.09.2020 13:34
Кількість переглядів: 902

За традицією, що склалася нещодавно, у другу суботу вересня ми відзначаємо День селища та Томашпільської об’єднаної територіальної громади. Цьогоріч ми святкуємо 404 річницю першої згадки про наше селище та чотири роки з дня народження нашої громади. Цей день, нагадує нам про нашу маленьку Батьківщину, в якій хтось народився або ж сюди приїхав та залишився тут жити. День селища – це свято, яке єднає всіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбуття.

Історію селища творили і творять сьогодні всі, хто працює на підприємствах, будує, ремонтує, лікує, вчить і виховує дітей, хто долучає нас до культурних цінностей, відстоює мир сьогодні на блок-постах і українських кордонах, всюди, де кується наша українська міць і сила. Досягнення якими пишаємося, якими багата наша Томашпільщина, - спільна щоденна праця всіх нас разом. Це сплав знань, працелюбства і таланту кожного мешканця громади.
Радіємо сьогодні, що наша громада стала більшою, адже об’єднала велику родину, що складає майже 15 тисяч мешканців з Томашполя, Горишківки, Нетребівки, Ракови, Антонівки, Пилипів-Борівських, Яланця, Пеньківки, Рожнятівки, Жолобів, Кислицького, Паланки, Вапнярок та Вил. Це потужна самодостатня громада, яка здатна вирішувати надані їй повноваження. І хоч цей рік видався для нас нелегким у фінансовому плані, все ж ремонтуємо дороги, прокладаємо вуличне освітлення, забезпечуємо споживачів водою, надаємо освітні й культурні послуги, тобто робимо все, що можливе в сьогоднішніх умовах, аби жителі громади мали більш комфортні умови проживання, відчували себе захищеними.
Вдячний всім, хто добросовісно трудиться на благо рідного краю, надає постійну підтримку у вирішенні нагальних проблем селища і сіл ОТГ! Бажаю усім вам, шановні, добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя, благополуччя і нових звершень на благо рідного селища і всієї громади. Козацької вам мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної віри у власні сили на шляху до процвітання нашої громади і держави в цілому. Мирного нам неба і ясного сонця на нашій щедрій благодатній українській землі. Зі святом, з днем народження, рідне селище і шановна томашпільська громадо!!!


Селищний голова Валерій Немировський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь