Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

«Світлиця «У Матусі» святкує свій 10-річний ювілей

Дата: 11.09.2020 12:34
Кількість переглядів: 654

Сьогодні славна родина «Світлиця «У Матусі», що при парафії Пресвятої Діви Марії з гори Кармель відзначає ювілейну 10-ту річницю з дня свого заснування. Не один десяток маленьких пташенят-вихованців вилетіло із затишного гніздечка,  виплеканого  щирою турботою отця Станіслава, вихователів, помічників, кухарів, батьків вихованців, всіх, хто завжди переймався і турбується життям дитячого садочка.

Від самого народження Світлички її життям по-материнськи опікувалась Олена Годна - завідувачка ЗДО «Сонечко». Не залишала поза увагою й надалі допомагає та радує діточок приємними подарунками народний депутат України Лариса Білозір.
Цікавими заняттями, іграми, теплою та благодатною атмосферою Світличка пригортає до себе щороку все більше вихованців. Під покровом Пресвятої  Діви Марії, молитвами до милостивого Бога вона живе та вчить берегти любов у серці до Всевишнього.
З цієї нагоди сердечно вітаю з світлим святом всю світличкову родину! Нехай добробут, затишок і злагода завжди панують у її стінах, а дитячий сміх зігріває своїм теплом. Щиро дякую всім за щиру опіку, підтримку і роботу в непростих сьогоднішніх умовах.  Нехай Добрий Бог благословить на успішну роботу весь колектив «Світлиця «У Матусі» і на гарні досягнення діточок, а найголовніше - дарує всім міцне здоров’я! З святом!


Селищний голова Валерій Немировський

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь