Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

План роботи у новому навчальному році обговорювали освітяни Томашпільської ОТГ на щорічній колегії

Дата: 25.08.2020 17:30
Кількість переглядів: 1557

До початку навчального року залишився один тиждень. І сьогодні, аби обговорити план роботи на прийдешній рік у залі будинку культури Томашпільської селищної ради зібралися педагогічні колективи дошкільних, шкільних та позашкільних закладів освіти об’єднаної громади.

Розпочалася колегія освітян із оголошення результатів конкурсу на посаду директора Вапнярківської ЗОШ I-II ступенів, що відбувся 20 серпня 2020 року. Присутній на ній селищний голова Валерій Немировський та начальник відділу освіти селищної ради Ігор Ярош привітали Олену Карпенко, яка здобула перемогу в конкурсі.
Найголовнішою темою колегії  було питання здійснення освітніми закладами навчально-виховного процесу в умовах адаптивного карантину, дотримання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів та ін.
Як зазначив, начальник відділу освіти Томашпільської селищної ради Ігор Ярош - усі навчальні заклади готові до початку навчального року на 100 відсотків, про що підписано акти готовності закладів.
Вітав присутніх і селищний голова Валерій Немировський: «Я дякую від щирого серця всім, хто робив свою роботу на високому професійному рівні, зацікавлено і творчо. Бажаю всім нам в новому навчальному році перш за все миру, стабільності, виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової України для себе й майбутніх поколінь. З новим навчальним роком!».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь