Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З 29-ю річницею Незалежності України!

Дата: 24.08.2020 08:00
Кількість переглядів: 627

Протягом творення своєї історії наша держава не раз виборювала право на свободу і незалежність. Україна й сьогодні відстоює це право, право на власну думку та мирне життя. Всі ці випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до  її незалежності.

24 серпня – дата, що втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. День Незалежності в наших серцях - символ самоствердження, відчуття волі та суверенності. Ми маємо розуміти, що ми – творці свого майбутнього."Завтра" залежить лише від нас!
Шановні мешканці Томашпільської об’єднаної територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди 29-ї річниці проголошення Незалежності нашої держави! Міцного здоров’я, родинного благополуччя, сімейного затишку, успіхів вам у всіх справах та починаннях! Нехай в серцях завжди палає вогник надії, що надихає  на нові звершення в ім’я блага незалежної демократичної України! Зі святом вас! Слава Україні! Героям слава!

Валерій Немировський,

голова Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь