Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

23 серпня - День Державного Прапора України

Дата: 23.08.2020 06:26
Кількість переглядів: 630

Виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, кожна нація обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний Прапор України. Ми бережемо та шануємо його як найбільшу національну святиню. Український прапор – це наш історичний дух, наша совість і незламність, це – вічно жива пам'ять про героїчне минуле.

Символічно, що ми святкуємо День Державного Прапора України напередодні Дня Незалежності. Адже саме синьо-жовтий стяг об'єднує під своїми полотнищами захисників та оборонців рідної землі. Наші військові й досі стоять на сторожі спокою та миру на Сході України, щоденно захищаючи державні інтереси. Матимемо надію, що наша Батьківщина незабаром досягне миру і справедливого ладу, а працьовитий український народ зробить все можливе для її гарного майбутнього. 
Нехай кожен подальший день дарує радість життя, любов рідних та близьких, мир і спокій, добробут і злагоду. Хай символ України - Державний прапор - осяює наш шлях та надихає до нових успіхів та звершень для розвитку України! Зі святом! 


Валерій Немировський,

голова Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь