Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Молодіжна рада

Дата: 14.08.2020 14:49
Кількість переглядів: 1487

Тобі від 14 до 35? Ти бажаєш змінити свою громаду або реалізувати свій проект, чи може хочеш отримати новий досвід та знання? Тоді тобі до нас!
З 12 серпня по 10 вересня 2020 року проходить набір до Молодіжної ради Томашпільської об'єдної територіальної громади!

Якщо ти хочеш навчитися як реалізовувати проекти, менеджменту, роботі в команді, почати розвивати себе та своє оточення, село, селище чи громаду  то це грандіозний шанс для тебе.

Молодіжна рада - це консультативно-дорадчий орган, який буде незалежний у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі. 

Тому ми запрошуємо активну, енергійну, ініціативну молодь віком 14-35 років* долучитися до створення Молодіжної ради.  Якщо бажаєте стати членом/членкинею Молодіжної ради, брати участь в навчаннях, тренінгах, семінарах  – заповнюйте форму та відправляйте її на електронну адресу  [email protected]/   або принесіть заповнену анкету у селищну раду. Заявки приймаються до 10 вересня. Стань частиною чогось великого! Все у твоїх руках!

* Згідно з Законом України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», до молоді належать громадяни віком від 14 до 35 років. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь