Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

19 червня – День фермера в Україні

Дата: 19.06.2020 14:32
Кількість переглядів: 669

Починаючи від сьогодні в нашій державі вперше відзначається День фермера, що напередодні засноване відповідно до Указу Президента. День фермера встановлено з метою сприяння розвитку фермерського руху в Україні та на підтримку ініціативи громадськості.

Це свято - вшанування вкладу фермерських господарств у розвиток агропромислового сектору і продовольчої безпеки України.  Фермер – це щоденна, важка та клопітка праця, що потребує немало зусиль, часу, вміння чітко та злагоджено налаштувати всі процеси та механізми в обраній справі – чи то в землеробстві, чи то в  тваринництві, тощо. Бути фермером – це відсутність графіку, вихідних, а інколи і перебування в режимі 24/7. Робота фермера відбувається  не лише в певний сезон, а й цілий рік. Адже запорукою фермерської справи є планування, чітка організація процесів виробництва, контроль, дослідження та втілення новинок і найголовніше – важка праця.
 Шановні фермери Томашпільської об’єднаної територіальної громади!  З цієї нагоди прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом. Нехай ваша праця завжди приносить бажані плоди, високі показники роботи, а прибутки стають постійними вашими супутниками. Бажаємо, аби ваша справа процвітала на благо ваших родин та всієї країни! Віримо, що спільно ми побудуємо краще майбутнє для нас та наших дітей. Здоров’я вам, добра, достаку та благополуччя!

                                             Селищний голова Валерій Немировський,                                                                             в.о. старост сіл ОТГ, депутати, члени виконкому селищної ради

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь