Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відкриття ФАПу у Паланці

Дата: 04.06.2020 16:48
Кількість переглядів: 2143

Нарешті отримати медичні послуги, в тому числі невідкладну медичну допомогу матимуть змогу жителі Паланського старостинського округу.

Донедавна, по медичну допомогу їм необхідно було їхати до інших лікарняних закладів, що знаходяться за межами села. Адже у зв’язку з аварійністю приміщення фельдшерсько-акушерський пункт на території громади не працював майже 5 років.
Від нині  у двох відремонтованих кімнатах адмінприміщення старостинського округу створені належні умови для роботи ФАПу. В приміщенні встановлено бойлер та підведено водопостачання. Мешканці Паланки матимуть змогу отримувати тут медичні послуги. До роботи закладу такого рівня працівники ФАПу повноцінно забезпечені. З 1 червня фельдшер Світлана Щербанюк розпочала формування списків жителів села, нею відвідано понад 50 осіб. В умовах карантину медпрацівники мають засоби індивідуального захисту, аби не наражати себе на небезпеку інфікування коронавірусною інфекцією.
Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський привітав мешканців громади з важливою подією, побажав ефективної роботи медичним працівникам та адресував слова подяки  в.о. старости Світлані Кедь за виділення приміщення для роботи ФАПу. Подякував селищний голова за виконання ремонтних робіт працівникам комунальних служб селищної ради:  Леоніду Камінському, Роману Гринчуку та Анатолію Ткачуку. 
«В сьогоднішніх складних умовах, пов’язаних з «коронавірусною» кризою підтримка сфери охорони здоров’я стає все більше актуальною та потребує нашої пильнішої уваги», - зазначив він.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь