Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Нове дорожнє покриття у Томашполі

Дата: 27.05.2020 14:12
Кількість переглядів: 4543

Проблема якісного дорожнього покриття завжди була номером один в соціально-економічному житті кожного населеного пункту. Адже від цього залежить комфорт кожного з нас, швидка доступність до важливих життєво необхідних закладів, об’єктів та й просто естетичний вигляд селища. Це хвилює і томашпільчан.


Протягом 25-26 травня на ділянці автомобільної дороги регіонального значення Р-08 Немирів – Ямпіль, частина якої пролягає через районний центр, філією «Томашпільський райавтодор» ДП «Вінницький облавтодор» за кошти державного бюджету виконані роботи з покриття тонкошаровим гарячим асфальтобетоном для експлуатаційного утримання автомобільних доріг.
Селищний голова Валерій Немировський щиро дякує начальнику ДП «Вінницький облавтодор» Ігорю Шаповалу за належне  реагування на численні звернення мешканців Томашполя і старостинських округів з ремонту доріг. Слова вдячності Валерій Немировський адресує й начальнику філії «Томашпільський райавтодор» Василю Чорному та всім працівникам, що виконували роботи з влаштування дорожнього покриття.
Сподіваємось, що ці починання матимуть результативне продовження і надихатимуть кожного на свій особистий вклад у розвиток міста чи села, де проживаємо!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь