Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Допомогу отримують найбільш вразливі верстви населення Томашпільської ОТГ

Дата: 06.04.2020 16:43
Кількість переглядів: 591

Міністерство соціальної політики спільно із Національною мережею продуктових магазинів АТБ з 03.04.2020 року розпочали роботу із забезпечення найбільш вразливих верств населення продуктовими наборами в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекцієї COVID-19.

В період посилення карантинних заходів, що почав діяти з 6 квітня 2020 року турбота про громадян похилого віку, осіб, які особливо незахищені та потребують сторонньої допомоги є дуже доречною.
Працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» було здійснено об’їзд 58 громадян: одиноких осіб похилого віку, які найбільше потребують, інвалідів, що перебувають на обліку в Центрі, а також багатодітних родин та сімей, які на час карантину залишились без заробітку та опинились в складній життєвій ситуації і вручено пакунки. 
Протягом 8 та 12 квітня до Центру надійде решта необхідних наборів, які працівники доставлятимуть до помешкань громадян.
Дирекція КУ «Центр надання соціальних послуг» звертається до мешканців Томашпільської ОТГ, які опинились без роботи в період запровадження карантину через поширення коронавірусу і мають потребу у найнеобхідніших продуктах харчування, звертатись за допомогою до Центру. При надходженні благодійної допомоги – допомога буде надана вам!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь