Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Допомогу отримують найбільш вразливі верстви населення Томашпільської ОТГ

Дата: 06.04.2020 16:43
Кількість переглядів: 608

Міністерство соціальної політики спільно із Національною мережею продуктових магазинів АТБ з 03.04.2020 року розпочали роботу із забезпечення найбільш вразливих верств населення продуктовими наборами в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекцієї COVID-19.

В період посилення карантинних заходів, що почав діяти з 6 квітня 2020 року турбота про громадян похилого віку, осіб, які особливо незахищені та потребують сторонньої допомоги є дуже доречною.
Працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» було здійснено об’їзд 58 громадян: одиноких осіб похилого віку, які найбільше потребують, інвалідів, що перебувають на обліку в Центрі, а також багатодітних родин та сімей, які на час карантину залишились без заробітку та опинились в складній життєвій ситуації і вручено пакунки. 
Протягом 8 та 12 квітня до Центру надійде решта необхідних наборів, які працівники доставлятимуть до помешкань громадян.
Дирекція КУ «Центр надання соціальних послуг» звертається до мешканців Томашпільської ОТГ, які опинились без роботи в період запровадження карантину через поширення коронавірусу і мають потребу у найнеобхідніших продуктах харчування, звертатись за допомогою до Центру. При надходженні благодійної допомоги – допомога буде надана вам!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь