Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Місячник профілактично-роз’яснювальної роботи щодо запобігання невиробничому травматизму на залізничному транспорті.

Дата: 18.03.2020 13:36
Кількість переглядів: 682

Останнім часом збільшилась кількість випадків травмування сторонніх громадян на коліях, об’єктах залізничного транспорту України.

Так, у 2019 році на коліях станцій Жмеринської дирекції залізничних перевезень, розташованих в межах Вінницької області, травмовано 7 громадян, в тому числі 3 смертельно. Станом на 11 березня 2020 року по Вінницькій області на коліях станцій дирекції травмовано троє  громадян, 1 з них – смертельно та 1 випадок – травмування електрострумом.

Абсолютна більшість нещасних випадків травмування сторонніх громадян, у тому числі зі смертельним наслідком, які трапляються на залізниці, сталися в результаті порушення громадянами «Правил безпеки на залізничному транспорті України» та «Правил поведінки громадян на залізничному транспорті», а саме: переходу залізничних колій у невстановлених місцях, ходіння по залізничних коліях, посадка і висадка під час руху поїзда, переїзд залізничних колій при закритому положенні  шлагбаума або при червоному світлі світлофора та звуковому  сигналі переїзної сигналізації та інші.

Відповідно до розпорядження АТ «Укрзалізниця» в період з 16.03 по 16.04.2020 року в підпорядкованих підрозділах вводиться місячник профілактично-роз’яснювальної роботи щодо запобігання невиробничому травматизму на залізничному транспорті серед населення, пасажирів, учнів шкіл, ліцеїв та коледжів, студентів вищих навчальних закладів, вихованців дошкільних навчальних закладів, працівників підприємств, що розташовані в районах, прилеглих до залізничних колій, відповідно до Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України.

Особливо слід посилити проведення профілактично-роз’яснювальної роботи в період оголошеного в країні карантину, адже значну стурбованість викликає незайнятість дітей та ймовірне збільшення випадків появи неповнолітніх на коліях залізниці.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь