Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шевченківські дні в Томашпільській ОТГ

Дата: 11.03.2020 08:59
Кількість переглядів: 772

Традиційно з нагоди відзначення 206-ї річниці від дня народження та 159-х роковин з дня смерті Великого Кобзаря в Томашпільській територіальній громаді відбулися Шевченківські дні. Селищним головою Валерієм Немировським, заступниками, керівниками установ та працівниками селищної ради  піднесено квіти до підніжжя пам'ятника Великому Кобзарю, який був, є  і назавжди залишиться найголовнішою постаттю у становленні нашої держави.


Прийшли до пам'ятника генію українського народу віддати шану та поклонитись маленькі томашпільчани – вихованці ЗДО «Сонечко». «Заповіт» геніального сина українського народу лунав у виконанні вихованця старшої вікової групи Олексія Чабана.
До Всеукраїнського марафону  дитячого читання «Єднаймо душі словом Кобзаря», що проходитиме з 9 березня по 26 квітня в честь 180-ї річниці виходу в світ першого видання «Кобзаря» долучилися всі бібліотечні заклади Томашпільської ОТГ. Філії бібліотек Горишківки, Нетребівки, Пилипи-Борівських провели цикл заходів, присвячених вшануванню творчості та  геніальної постаті Тараса Шевченка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь