Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

У Кислицькому відбулися загальні збори громадян за місцем проживання

Дата: 07.03.2020 17:14
Кількість переглядів: 912

У переддень Міжнародного жіночого дня в сільському будинку культури жителі Кислицького зібралися на збори громадян, щоб заслухати звіт в.о. старости Віктора Цимбала.
На жаль, близько чотирьох десятків громадян взяли участь у зборах.
У своєму звіті в.о. старости відзначив, що непростим виявився рік для Кислицького старостинського округу, але досягти певних результатів все ж вдалося. Забезпечено безперебійне функціонування закладів соціально-культурної сфери, охорони здоров'я та освіти.


Небайдужими керівниками сільськогосподарських формувань протягом всього року надавались спонсорські кошти на забезпечення різноманітних потреб закладів громади. Так ПП «Росинка-Агро» (Слюсарчук О.) профінансувало частково підготовку школу до нового начального року, заміну двох вікон на енергозберігаючі в приміщенні школи, придбало пилосос, надавало транспорт при проведенні робіт з освітлення вулиць. ПП «Фатіма-Агро» (Кречківський А.) забезпечило можливість безперешкодно отримувати знання маленьким жителям Кислицького, що навчаються в умовах «нової української школи», надало солодкі подарунки до Дня святого Миколая всім учням школи та ДНЗ, допомагало у доставці дров і підсипного матеріалу. Для дітей до 3-х років надали новорічні подарунки приватні підприємі Асауляк С., Борсук К. та Гега В. Від ФСГ «Слободянюк В.Ф.» ДНЗ отримав у подарунок електром'ясорубку, мішок  борошна та за кошти бюджету Томашпільської селищної ради придбано новий холодильник. За рахунок коштів ТОВ «Кряж і К» в приміщенні дитячого садочка 
становлено підвісну стелю та четверо металопластикових дверей. Поточний ремонт дитсадка «Пролісок» виконали працівники закладу. В сільському будинку культури замінено покрівлю. Матеріал виділила селищна рада.
Протягом року приділялась увага благоустрою: здійснено санітарну очистку кладовища, придорожніх смуг, побілено дерева, ліквідовано стихійні сміттєзвалища. Повністю завершено освітлення вулиць комунальним підприємством «Кислицьке».
В.о. старости Віктор Цимбал запевнив, що плани на майбутнє в громади є. Багато зусиль потрібно ще докласти до облаштування території села. Керівник сподівається, що не лише за підтримки постійних спонсорів, які завжди відгукуються на потреби громади, а й жителів потрібно вирішувати нагальні проблеми села. Адже однією критикою справі не допоможеш.
Про проведену у 2019 році роботу на території громади інформував дільничний офіцер поліції Артур Вознюк.
Про свою діяльність протягом звітного року, про добрі справи якого для громади й так відомо односельчанам, доповів активний депутат та член комісії із земельних питань Томашпільської ОТГ Олексій Слюсарчук.
Найактивніше кисличани обговорювали земельні питання. Вніс певну ясність з приводу питань, що хвилювали присутніх у залі, та дав чіткі відповіді голова об'єднаної територіальної громади Валерій Немировський.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь