Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

«Ефективна співпраця – запорука успіху: спільні кроки до вирішення проблем територіальних громад».

Дата: 13.02.2020 16:12
Кількість переглядів: 812

Нещодавно стартував XVІІ обласний конкурс проєктів розвитку територіальних громад. Спільно з Міжфракційним  депутатським об’єднанням Верховної Ради України «Спроможні громади - успішна Україна!», громадською організацією «Життя та розвиток громад» і народним депутатом України Ларисою Білозір з метою надання допомоги з якісної підготовки проєктів на конкурс 12 лютого 2020 року в Томашполі відбувся щорічний V Регіональний форум  «Кроки до розвитку громад». 


Головним завданням Форуму є стимулювання сільських рад та громадських організацій району до написання грантових проєктів як альтернативного шляху залучень додаткових коштів. Зокрема так у Томашпільській ОТГ в минулому році завдяки участі в обласному конкурсі залучено кошти на реалізацію проєктів « Спортивний майданчик з вуличними тренажерами в центральному парку смт. Томашпіль» та «Капітальний ремонт адмінбудинку в селі Горишківка». Завершення втілення проєктів відбудеться з настанням сприятливих погодних умов. 
У навчанні щодо залучення інвестицій у соціально-економічний розвиток територіальних громад взяли участь селищний голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський, в.о. старост сіл громади, директори шкіл, завідувачі дитячих садків та сільських бібліотек.
Методичними рекомендаціями, порадами з  визначення проєктної ідеї поділилися з слухачами Форуму радник голови Вінницької обласної  ради з питань місцевого і регіонального розвитку Юрій Войціцький, вимогами та особливостями підготовки проєктів - адміністратор  обласного конкурсу проєктів розвитку громад, консультант-експерт  Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Віктор Іщук.

Народний депутат Лариса Білозір, яка особисто взяла участь у форумі, закликала присутніх готувати по кілька проєктів, таким чином збільшуючи свої шанси на залучення більш значного інвестування в свої громади. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь