Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вінничан та гостей міста 1-2 листопада запрошують на VinBookFest

Дата: 25.10.2019 08:28
Кількість переглядів: 377

У перші дні листопада поціновувачі літератури мають змогу взяти участь у книжковому фестивалі VinBookFest, який проходитиме в приміщенні обласного академічного театру ляльок.
Програма фестивалю буде цікавою як для дітей, так і для дорослих, адже проводитимуться книжкові ярмарки, конкурси кращих читачів, майстер-класи, творчі зустрічі з відомими українськими письменниками сучасності і презентації їх нових творів, показ вистав лялькового театру, діятиме лаунж зона «Читай», а також будуть встановлені тематичні фотозони.
Крім того в ході фестивалю,  у перший його день, відбудеться презентація такого важливого і цікавого проекту, як «Дитяча інклюзивна література».


Проводитиметься фестиваль за підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, Вінницької міської централізованої бібліотечної системи, а також обласної універсальної наукової бібліотеки імені К.Тімірязєва.
Протягом двох днів фестивалю відбудуться зустрічі із поетами та письменниками Вінниччини та інших регіонів України. Зокрема, з Мариною Павленко, Ланою Ра, Віктором Крупкою, Наталкою Доляк, Сергієм Татчиним, Іриною Федорчук, Дмитром Бондаренко. Родзинкою стане творча зустріч з сучасним українським письменником-белетристом Андрієм Кокотюхою.
Запрошуємо всіх 1-2 листопада взяти участь у фестивалі VinBookFest, що проводитиметься в приміщенні обласного академічного театру ляльок (м.Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7).
Детальніше про програму фестивалю можна ознайомитись на сторінці у фейсбуці за посиланням: https://www.facebook.com/VINBOOKFEST/, або на сторінці Вінницької міської централізованої системи: http://www.vinbiblio.com.ua

 

Офіційний сайт Вінницької облдержадміністрації 
www.vin.gov.ua 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь