Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

І вкотре – знову перемога!!!

Дата: 15.10.2019 14:56
Кількість переглядів: 1179

10 жовтня 2019  року вихованці нашого Будинку дитячої творчості  взяли участь у ХVІІ обласному дитячо-юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги», який проводиться із метою виховання у дітей та молоді патріотизму, любові до своєї рідної України, поваги до історії   та героїчного минулого нашого народу. В номінації «Вокальні ансамблі» фольклорно - етнографічний ансамбль «Вербиченька» зайняв  І місце .  В номінації «Хореографія» ансамбль танцю «Шарм» зайняли І місце із танцювальною композицією «Вічно житимуть у серці».  Солістки Іринка Кривов?яз та Софія Перець в номінації «Солісти» посіли два І місця. Вокально- хореографічна композиція «Козачка» (у виконанні ансамблю «Вербиченька» та ансамблю танцю «Імпульс»)  зайняли ІІ місце.
     

Ми маємо честь представляти Вінницьку область у   ХХ Всеукраїнському дитячо - юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги» , який відбудеться  30 жовтня - 1 листопада 2019 року в місті Львів. Будемо старатися і не підведемо нашу Томашпільську ОТГ та Вінниччину.

Мирослава Олійник, директор Будинку дитячої творчості.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь