Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 34 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Дата: 15.08.2019 15:58
Кількість переглядів: 1230

 Сьогодні в селищному будинку культури відбулося засідання  34  позачергової  сесії  селищної ради 8 скликання. Депутати затвердили звіт заступника начальника фінансового управління Наталії Щербатої про виконання  бюджету селищної об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2019 року, преміювали членів футбольної команди «Томашпіль», ввели у штат НВК «Томашпільська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - гімназія» ставку кухаря, а в штат  відділу освіти Томашпільської селищної ради - посаду водія шкільного автобуса. Учні Паланського старостинського округу підвозитимуться як і раніше до Вапнярської школи №3 автобусом марки «Еталон», який передано в суборенду відділу освіти Томашпільської селищної ради.

Також народні обранці внесли зміни до рішень сесій Антонівської, Жолоб’янської, Кислицької, Паланської, Пилипи-Борівської, Пеньківської,  Рожнятівської  та Яланецької сільских рад «Про сільський бюджет на 2019 рік», до рішення 29 чергової сесії селищної ради 8 скликання від 21.12.2018 року  «Про  бюджет селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік» та до Програми соціально-економічного розвитку Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади. Була доповнена також «Програма з надання допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території Томашпільської селищної ради та отримують програмний гемодіаліз  або перитоніальний діаліз,  на 2019 рік».
Проголосували депутати одноголосно і за рішення про надання згоди на добровільне приєднання   Вилянської сільської ради до Томашпільської об’єднаної територіальної громади. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь