Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Живи та міцній Українська державо!

Дата: 27.06.2019 15:37
Кількість переглядів: 948

Цьогоріч українці відзначають 23 річницю прийняття Конституції України. Урочистості з цієї нагоди відбулися сьогодні в селищному будинку культури. Вітаючи присутніх зі святом голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський сказав: «28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії української державності. Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати незалежну, соціальну, правову державу. Конституція стала не просто головним правовим документом, а й реальною основою розбудови вільної демократичної країни, першоосновою формування політичних, економічних та духовних реалій нашого суспільства. У ній відображені демократичні засади організації держави, політичні та економічні свободи українців, висловлюється суверенна воля  громадян. Зичу всім міцного здоров’я, довгих років життя, миру і благополуччя, натхнення та плідної праці в ім’я кращого майбутнього українського народу». 

Присутні переглянули фільм про встановлення основного закону держави та заслухали виступ історика, депутата районної ради Антоніни Кмитюк.
Також під час урочистостей прозвучали музичні композиції у виконанні ансамблю музичної школи та пісенні дарунки від працівників селищного будинку культури та юної липівчанки Майї Ціхомської. У фойє всі бажаючі мали можливість переглянути книжкову виставку, підготовлену проацівниками Публічної бібліотеки. 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь