Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 30.05.2019 11:11
Кількість переглядів: 1005

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради, під час якого були внесені зміни до рішення 29 сесії 8 скликання від 21.12.2018 №986 «Про бюджет селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік». Про заходи з попередження бездоглядності, профілактику правопорушень серед неповнолітніх на території селищної ради доповіла  головний спеціаліст відділу культури Інна Карпин. За її інформацією спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, службою у справах дітей та працівниками поліції систематично проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці», «Вокзал», «Нічне місто»,під час яких було виявлено 12 неповнолітніх, що розпивали слабоалкогольні напої в громадських місцях. На постійному контролі служб, які відповідають за соціальну роботу на території Томашпільської ОТГ, перебувають 11 сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Члени виконкому розглянули також питання доцільності позбавлення батьківських прав гр.. С стосовно двох її неповнолітніх дітей. Рішенням виконкому було присвоєно адресні номери об’єктам торгівлі, а також надано допомогу на лікування 5 жителям об’єднаної територіальної громади. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь