Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Державна виконавча служба допомагає знайти роботу фінансовим боржникам

Дата: 23.05.2019 09:13
Кількість переглядів: 691

21 січня 2019 року між Міністерством юстиції України, Державною службою зайнятості та Державною службою України з питань праці було підписано 2 Меморандуми. Вони передбачають тісну співпрацю зазначених органів державної виконавчої служби у напрямі сприяння зайнятості осіб, які мають майнові зобов’язання за рішеннями суду, в тому числі осіб, які мають заборгованість зі сплати аліментів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.


Так, державні виконавці територіальних відділів державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області здійснюють роз’яснювальну роботу з боржниками за виконавчими документами. Фактично надають можливість знайти вихід виконати рішення суду, якщо боржник не працює і немає майна.
Так за 4 місяці дії Меморандумів державними виконавцями Вінниччини було надано консультації та роз’яснення більш ніж  800 (восьмистам) боржникам по виконавчих провадженням та вже 60 працевлаштовано, 58 з них, за рішеннями про стягнення аліментів.

 

Варто зазначити, що мова йде про досить престижні посади, зокрема:
- Піщанським районним відділом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області в рамках виконавчого провадження про стягнення аліментів, завдяки співпраці з Центром зайнятості було працевлаштовано боржника до Могилів Подільського прикордонного загону - Військової частини.


- Ладижинським міським відділом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області в рамках меморандуму було запропоновано боржнику, ознайомитись з пропозиціями військової служби за контрактом, та згодом  працевлаштовано до Військової частини старшим сержантом.
Також , боржників працевлаштовано до різних підприємств, установ та організаціїй, значна частина працевлаштована до фермерських господарств.


Сектор зв’язків з громадськістю Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь