Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 27 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Дата: 08.11.2018 15:12
Кількість переглядів: 826

На 27 позачергову  сесію селищної ради 8 скликання, що відбулася 7 листопада, було винесено    46  питань, які стосувалися різних сторін життєдіяльності Томашпільської  селищної об’єднаної  територіальної громади. 
 В сесії взяли участь 20 депутатів  із 26-ти. 

Серед важливих питань, які розглянули депутати,   затвердження звіту про виконання бюджету селищної об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року, внесення змін до Програми соціально – економічного  розвитку об’єднаної територіальної громади, затвердженої 16 черговою сесією селищної ради 8 скликання 22.12. 2017 року, внесено зміни до рішення 16 чергової сесії селищної ради 8 скликання від 22.12. 2017 року « Про бюджет селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік», затверджено розпорядження селищного голови, видані в міжсесійний період, розглянуто  ряд земельних питань та звільнено від плати за харчування в ДНЗ об’єднаної територіальної громади батьків дітей з багатодітних сімей.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь