Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Кампанію з вакцинації від грипу обговорили під час понеділкової робочої наради

Дата: 29.10.2018 14:18
Кількість переглядів: 872

Головною темою сьогоднішньої наради голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського з керівниками структурних підрозділів селищної ради стала вакцинація від грипу. Адже за повідомленням головного лікаря КНП "Томашпільский ЦПМСД" Світлани Семенюк очікувати збільшення хворих на грип-2018 уже варто в середині листопада. «Найкращий спосіб вберегтися від гострого респіраторного  захворювання, спричиненого вірусом, - щорічне вакцинування. Нарешті в аптеки Томашполя надійшла 4-компонентна вакцина «Ваксігрип Тетра» (Франція). Нею можна щеплювати дітей з трирічного віку. Кожен бажаючий може придбати її у аптеці і швидко звернутися до лікувального закладу. Адже від моменту купівлі вакцини до моменту її введення має минути не більше години. Важливо не порушити холодового ланцюга. Вакцинацію здійснюють у кабінеті щеплення центру ПМСД. Одне щеплення захищає упродовж усього сезону грипу від найбільш розповсюджених і небезпечних штамів», - наголосила Світлана Семенюк.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь