Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вручили новонародженим бебі-бокси

Дата: 23.10.2018 11:56
Кількість переглядів: 3540

В Україні з 1 вересня кожній родині, в якій народжується дитина, дарують пакет малюка (бебі-бокс). Це набір із 25 необхідних для малюка речей. Постановою Кабінету міністрів №512 від 20 червня 2018 року встановлено, що "вартість одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” без урахування витрат на закупівлю товарів, робіт та послуг, пов’язаних з комплектуванням пакунків і доставки їх до пологових будинків (відділень) усіх форм власності, становить не більш як 5 тис. гривень". У Кабінеті міністрів упевнені, така соціальна допомога частково зменшить витрати батьків в перші тижні життя їхньої дитини.
Саме такі бебі-бокси селищний голова Валерій Немировський спільно з Центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді райдержадміністрації вручив сьогодні томашпільчанкам Тетяні Козак, Юлії Шестопалько та Світлані Бартош.
Томашпільська селищна рада щиро вітає родини із народженням малюків і бажає, щоб Вовчик Бартош, Настунька Шестопалько та Домініка Козак зростали здоровенькими та щасливими дітками!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь