Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Соковиті яблучка для дошкільнят від фермера Галуші

Дата: 23.10.2018 08:37
Кількість переглядів: 2112

Ні для кого не секрет, що яблуко – це найкращий фрукт для дитини. У ньому ідеально поєднуються вітаміни, органічні кислоти, мікро- і макроелементи, натуральний цукор. Це чудово розуміє і керівництво Томашпільської селищної ради, і колектив дитсадочка «Сонечко», і, що особливо приємно, фермери, які мають власні садки. Одним із таких господарників є Сергій Галуша. Він виявив бажання надати благодійну допомогу дошкільній установі у вигляді духмяних яблучок, що так щедро цієї осені заврожаїли у його садах.
Працівники дитсадочка разом із своєї завідуючою Оленою Годною особисто зібрали для малюків майже 1,5 тонни фруктів. І тепер щодня дітвора смакує яблуками. Колектив дитсадка «Сонечко», вихованці та їх батьки щиро дякують Сергію Галуші і зичать, щоб і надалі обдаровували садки щедрим урожаєм, а душа молодого фермера завжди була багатою на добро.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь