Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ПРИВІТАЛИ РЯТУВАЛЬНИКІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 17.09.2018 13:58
Кількість переглядів: 1524

Щорічно 17 вересня відзначається День рятівника. Це свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб,  які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги – забезпечення надійного захисту національного багатства,  життя людей від вогню та стихії. 
З нагоди професійного свята до Томашпільського районного сектору Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій №28 завітали голова селищної ради Валерій Немировський, його заступник Іван Німерчук та керуюча справами виконкому Інна Шклярук. Вітаючи мужніх рятувальників зі святом, очільник об’єднаної громади подякував їм за професійність, сумлінне виконання службових обов’язків. «Робота рятувальників – людей справді героїчної професії – завжди пов’язана з ризиком, потребує постійної концентрації сил, повної віддачі та мужності. Дозвольте, шановні, цього святкового дня побажати усім вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від біди».

Грамотами Томашпільської селищної ради з врученням грошової винагороди було відзначено підполковника служби цивільного захисту, начальника Томашпільського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області Олександра Козюму, старшого лейтенанта служби ЦЗ  Андрія Вергеліса, старшого лейтенанта служби ЦЗ Максима Мельника, рядову служби ЦЗ, радіотелефоніста Ірину Моцну, прапорщика служби ЦЗ Сергія Луцишина, старшину служби ЦЗ Миколу Шестопалька, старшину служби ЦЗ Сергія Терлецького.
 Справжнім сюрпризом для присутніх став ще один подарунок від Томашпільської селищної ради – холодильник, а також звістка про те, що селищною радою виділено 175 тис. грн. на ремонт даху рятувальної частини. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь