Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Очільник Томашпільської ОТГ привітав ветеринарів з професійним святом

Дата: 13.08.2018 10:33
Кількість переглядів: 2291

  У другу неділю серпня в Україні відзначається професійне свято - День працівників ветеринарної медицини, яке започатковане Указом Президента України ще у 2001 році. Святкується воно традиційно, і цей рік не став винятком, а тому Томашпільський селищний голова Валерій Немировський завітав до Томашпільського районного Управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, щоб привітати дружню родину ветеринарів зі святом.

   Звертаючись до винуватці до винуватців торжества, Валерій Федорович зазначив: «Без сумніву праця ветеринарів – відповідальна і суспільно значима. З глибини віків дійшли до нас мудрі слова: медицина лікує людину, ветеринарна медицина – людство. Ваша професія – одна з найдавніших, найгуманніших і найвідповідальніших. Про це пам’ятають усі ветеринарні працівники і вносять свою лепту в забезпечення благополуччя жителів нашої громади. Не шкодуючи сил і часу, кожен з вас працює над відточуванням власного професіоналізму в лікуванні й профілактиці інфекційних, інвазійних та незаразних хвороб серед тварин. Удень і вночі ветеринарний лікар чи фельдшер готові взяти на себе особисту відповідальність за їх лікування. Кожен зі спеціалістів ветеринарної медицини чітко знає, що тільки в їхній професійній згуртованості – успіх роботи галузі». Також очільник Томашпільської об’єднаної територіальної громади висловив щиру вдячність ветеринарам за їх працю, побажав здоров’я, невичерпної енергії, мирного неба та вдалих трудових буднів і вручив Подяку Томашпільської селищної ради колективу Томашпільського районного Управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області.
 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь