Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Увага! Конкурс!

Дата: 03.08.2018 08:48
Кількість переглядів: 858

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу  в органах місцевого самоврядування» 
ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС на  зайняття вакантної посади спеціаліста-юрисконсульта відділу юридичного та кадрового забезпечення Томашпільської селищної ради.


Основні вимоги до кандидата: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років. 
Документи  приймаються  протягом 30 календарних днів з дня опублікування за адресою: Вінницька область, смт Томашпіль, пл.Т.Шевченка, буд.1. 
Про перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади можна дізнатися на офіційному сайті Томашпільської селищної ради  http://tomashpil.rada.org.ua  або у спеціаліста з кадрової роботи, тел. (04348)2-25-63.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь