Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

КАПІТАЛЬНЕ БУДІВНИЦТВО ДОРІГ ТРИВАЄ

Дата: 19.07.2018 09:58
Кількість переглядів: 1540

Всупереч примхам  нинішньої літньої погоди в Томашпільській ОТГ  активно йдуть роботи з капітального ремонту вулиць у селищі та сільських громадах. Буквально минулого тижня, виборюючи у погоди сонячні години, сумлінно трудилися в Нетребівці працівники ТОВ «Хмільницька будівельна компанія».

Завдяки потужній сучасній дорожній техніці, професійній роботі спеціалістів-дорожників прокладено 1215 м  нового асфальтного покриття. Не впізнати сьогодні вулиць Миру та Гагаріна. Рівні, чисті, вони стали окрасою села, місцем, де сільська дітвора «освоює» ролики та велосипеди. Та й дорослі  мають більше можливостей для спілкування, адже так приємно посидіти з сусідами на гарній вулиці в затінку дерев.
  Далі будівельники приступили до виконання запроектованих робіт у Раковій. Тут вони продовжили роботи з укладання асфальту по вул.. Центральній. Швидко і якісно виконано всі необхідні процеси, і нова гілка вулиці довжиною в 650 м. запрацювала для блага раківчан.
 А зараз всі сили кинуто на завершення капітального ремонту вул.. Робітничої в смт. Томашпіль. Минулого року тут було заасфальтовано частину вулиці, нині настав час другої її черги – 823м. Техніка і люди працюють з раннього ранку повний світловий день. Тож буквально за день- другий вул.. Робітнича постане в новому оздобленні. 
  І настане час виконання робіт у Горишківці, де до асфальтування підготовлена вул.. Центральна. 
   Зробити все в короткі строки зуміли  тому, що ще в кінці минулого року завдяки наполегливості селищного голови Валерія Немировського, його умінню прораховувати ситуацію наперед, підготували необхідну проектно-кошторисну документацію. А на початку року передбачили кошти на виконання цих робіт у селищному бюджеті, звернулися за підтримкою до обласних та державних органів. Тож саме спільні кошти: з  місцевого бюджету та державна і обласна субвенція  на розвиток інфраструктури Томашпільської ОТГ – дали можливість виконати такий значний об’єм дорожньо - будівельних робіт. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь