Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ –СИЛА і СЛАВА!

Дата: 05.04.2018 14:36
Кількість переглядів: 927

В Україні розпочався весняний призов, під час якого армійські лави поповнить і 8  юнаків з Томашпільського району. Серед призовників і томашпільчанин Юрій Палагнюк. 


    Нещодавно в кабінеті селищного голови відбулася урочиста зустріч з Юрієм та його батьками. В присутності всього колективу селищної ради селищний голова Валерій Немировський звернувся з  напутніми словами до призовника, зауваживши: 
- Я вважаю, що армія - це тест для кожного чоловіка. І сьогодні ми проводжаємо до війська таку чудову молоду людину на один з найважчих тестів його життя. Тож шановний наш майбутній захиснику, будь завжди сміливим, наполегливим і гордим за те, що тобі надано почесне звання - служити в рядах української армії і довести свою мужність, відвагу, честь! 
    Селищний голова подякував батькам Наталі Іванівні та Валерію Васильовичу Палагнюкам за виховання сина та побажав дочекатися його з війська здоровим та неушкодженим, а  Юрію вручив на згадку пам'ятний подарунок.
Інспектор військового столу Леся Сичук теж побажала  юнакові з честю виконати почесний обов'язок громадянина України, здоровим та змужнілим повернутися додому. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь