Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 31.03.2017 15:57
Кількість переглядів: 802

30.03.2017 року в приміщенні Томашпільської селищної ради відбулося засідання  виконавчого комітету Томашпільської об єднаної територіальної громади, у якому взяли участь 12 членів виконкому із 18-ти. 

На засіданні розглянуто різні питання,які стосуються життєдіяльності об`єднаної громади.Серед них першочерговим було затвердження плану роботи виконавчого комітету селищної ради на ІІ квартал 2017 року. 

На засіданні заслухано – звіт дільничого офіцера поліції Сичука Володимира Михайловича про роботу у 2016 році та звіт спеціаліста по роботі з молоддю Карпин Інни Григорівни про виховання та утримання дітей у   сім`ях, які опинились в складних життєвих обставинах. Прийнято рішення про встановлення дорожніх знаків «Проїзд транзитного вантажного транспорту заборонено» по вул. Гагаріна в смт. Томашпіль та селищі Горишківське, затверджено графік роботи супермаркету «Наш край» по вул. Черняховського,3 в смт. Томашпіль, надано дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації по об`єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття», по вулицях Миколи Леонтовича, 1-го Травня, Робітнича в смт.Томашпіль, Центральної вулиці с. Ракова та ремонт дорожнього покриття між Нетребівкою та Томашполем. Присвоєно адресний номер власному житловому будинку, виділено одноразову матеріальну допомогу на лікування жителям територіальної  громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь