Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищна рада піклується про інвалідів Томашполя

Дата: 02.12.2015 15:56
Кількість переглядів: 795

Крокує до завершення рік 2015-ий. Грудень – завершальний його крок. І саме він багатий на знаменні та пам’ятні дати в календарі. Так уже 3 грудня в Україні з 1993 року відзначається День інвалідів. З’явилося це свято недарма, адже толерантне ставлення до людей, обділених здоров’ям – то як лакмусовий папір на людяність і доброзичливість, на уміння відчувати чужий біль і допомагати знедоленим.

  Напередодні цього свята, як уже склалося традиційно, відбулося засідання виконкому Томашпільської селищної ради, яке провів селищний голова Валерій Немировський і де було прийнято рішення: для дітей-інвалідів та інвалідів дитинства, що проживають на території селища, а  також для дітей, позбавлених батьківського піклування і дітей-сиріт (всього – 92 особи), закупити продуктові пайки. До складу продуктового набору входять найнеобхідніші товари: макарони, цукор, різні крупи, олія, чай, масло, згущене молоко,печиво – всього продуктів на 200 грн.

   Уже наступного дня працівників селищної ради, які почали доставляли пакети з продуктами, зустрічали в родинах, де живуть діти-інваліди та інваліди дитинства. Щедрим дарункам раділи не лише діти, а й дорослі. Звичайно, ліки, продуктові набори, пільги, пенсії і дотації дуже потрібні людям з особливими потребами. Та головним є те, що у цей непростий час місцева влада не обділила їх увагою і розумінням, що про них пам’ятають і в міру сил і можливостей прагнуть допомогти й підтримати.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь