Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищний голова Валерій Немировський завітав на шкільне свято Миколая

Дата: 21.12.2015 15:42
Кількість переглядів: 1000

Очікуване дітворою та й дорослими свято Миколая у п’ятницю, 18 грудня, ступило на поріг Томашпільської школи-гімназії. В ошатно прибраній актовій залі зібралися молодших класів на урочистості, приурочені приходу святого Миколая. Сценічне дійство підготували для них учні 1 (5)гімназійного класу (класний керівник О.О.Дячок) та вихованці драматичного гуртка   (керівник Тетяна Тютюнник ) і танцювального колективу (керівник Катерина Боварь) районного будинку дитячої творчості. На школярів чекала справді магічна атмосфера, в якій в боротьбу вступали сили добра і зла, світла і темряви.

Чудово зіграли свої ролі гуртківці та учні гімназійного класу, що виступали в образах ангелів, зірочок – носіїв світла, тепла, любові і добра. Удалася  й Максимові Доросю, учневі 11-го класу, роль святого Миколая.

Привітав усіх школярів зі святом селищний голова Томашполя Валерій Немировський, який завітав до дітей на запрошення дирекції школи і який разом з дітьми поринув  у чарівну казку. Та моральні істини цієї казки – свята  не вигадка, вони перевірені віками. Тому, звертаючись до учнів, Валерій Федорович  наголосив: повага до батьків, до старших, працьовитість, людяність,  сумлінне ставлення до своїх обов’язків завжди цінилися в нашого народу. Він закликав школярів бути гідними своїх батьків, аби вони могли гордитися ними, а святий Миколай щедро винагородить за послух, працьовитість і старанність.

З нагоди свята від селищного голови усі школярі - діти пільгових категорій – отримали солодкі подарунки, а учасники дійства ще й сфотографувалися на пам’ять.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь