Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ВІдбулись урочисті заходи до Дня місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2015 15:09
Кількість переглядів: 820

День місцевого самоврядування в Україні – це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців. Місцеве самоврядування – своєрідний зразок громадянського життя на основі якого діє самоврядне суспільство. Це древня словянська і давньоруська традиція, що прийшла до нас із часів Київської Русі -  вибір вільних громадян, які довіряють вибраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями.

  25 жовтня цього року відбулися вибори до місцевих рад, і народними обранцями Томашпільської селищної ради стали 21 депутат. Вони – досвідчені й молоді, різні за професіями, поглядами, уподобаннями, але їх об’єднує одне: прагнення зробити все від них залежне, аби рідне селище стало затишнішим, кращим, комфортнішим, щоб жителі Томашполя почувалися захищеними, мали роботу, можливість забезпечувати своїм родинам нормальне життя.

  Серед членів депутатського корпусу є обранці, які вже не один раз представляють інтереси місцевої громади в селищній раді. Це В.М.Дудник, В.В.Балдинюк, М.М. Шпикуляк, В.І.Пентюк, Ю.В.Чорногуз, В.М.Яровий, М.М.Людва, С.Г.Явтуховська, В.О.Моставлюк. Багато років свого життя роботі в органах місцевого самоврядування віддали головний бухгалтер селищної ради О.М.Грушевич, заступник голови Г.В.Бабин, касир-рахівник С.Я.Дєдова. Рівняються на старших, переймають досвід роботи з людьми їх молодші колеги – секретар виконкому І.А.Шклярук, юрист і депутат селищної ради А.І.Щербатий, землевпорядник П.В.Кушнір та інші.  Уміло керує колективом місцевих самоврядців селищний голова В.Ф.Немировський, якого жителі Томашполя вдруге обрали на відповідальну посаду.

  У День місцевого самоврядування роботу депутатів селищної ради високо оцінено районною владою, а депутата М.М.Шпикуляк відзначено Подякою райдержадміністрації, районної ради за сумлінне виконання обов’язків, відповідальність, активну життєву позицію та ініціативність.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь