Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпільська громада отримала відзнаку

Дата: 08.12.2015 15:05
Кількість переглядів: 858

Протягом 2014 – 2015 років з нашого району неодноразово відправлялася гуманітарна допомога воїнам Національної гвардії України та ЗСУ, які несли й нині несуть нелегку службу в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України. І щоразу у зборі продуктів харчування, засобів особистої гігієни, теплого одягу активно брали участь жителі Томашполя. Депутати селищної ради, її працівники, селищний голова В.Ф.Немировський спільно з громадянами прагнули допомогти бійцям, зокрема й окремому 9-ому батальйону Вінницької територіальної оборони, всім, чим могли.

  Тому приємною подією в день свята місцевого самоврядування стала відзнака для жителів Томашпільської територіальної громади, якої вони удостоїлися під час урочистостей з нагоди Дня місцевого самоврядування, що відбувалися в районі. Подяку Головного управління національної поліції у Вінницькій області оголошено Томашпільському селищному голові В.Ф.Немировському за організацію збору гуманітарної допомоги та співпрацю і сприяння правоохоронцям, які беруть участь в охороні громадського порядку в зоні АТО на Сході України.  Нагороду йому вручив начальник Томашпільського відділення поліції Тульчинського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області підполковник поліції В.В.Стахов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь