Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

До дня Героїв Крут

Дата: 30.01.2016 14:55
Кількість переглядів: 966

                                             І подвиг їхній житиме в віках

Героїчний подвиг юних звитяжців, здійснений 29 січня 1919 року під маленькою станцією Крути, що на Чернігівщині, став прикладом для всього українського народу у його боротьбі за  свою волю і незалежність. Саме подіям того далекого січня був присвячений круглий стіл, що відбувся в актовій залі районної ради у п’ятницю і на якому побували  й представники Томашпільської селищної ради.  

Вступне слово мав перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Ставнійчук. Про драматизм перебігу бою, його значення в  історії України, зв'язок між подіями більш як 90-річної давності і сьогоденням  інформував присутніх директор НВК «Томашпільська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - гімназія» Павло Антонишин.  Присутні переглянули документальний фільм про героїв Крут, вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання, а також мали змогу ознайомитися з тематичною книжковою виставкою, що її підготували працівники центральної районної бібліотеки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь