Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Спортсмени ГК "Олімпік" вибороли бронзу

Дата: 08.12.2015 14:53
Кількість переглядів: 960

   Обласний відкритий чемпіонат з гандболу серед чоловічих команд відбувся 5 – 6 грудня цього року в смт. Літин Вінницької області. Участь у ньому взяли 8 команд: команди Вінницьких педагогічного  та фінансово-економічного університетів, збірна «Вечірня  Вінниця», дві команди з Тернопільщини, одна з Хмельницького та  дві з Томашпільщини - селищна «Олімпік» і команда «Гнатківчанка». Зважаючи на склад команд, передбачалося, що боротьба за  перемогу буде серйозна, напружена і безкомпромісна. Прогноз підтвердився. Тим приємніше, що наша команда «Олімпік» (тренер К.Е Єгоров) у цьому спортивному змаганні  в обласному заліку виборола почесне ІІІ місце і отримала бронзові нагороди.

  Варто відзначити, що взяти участь у таких престижних змаганнях наші спортсмени змогли завдяки підтримці селищного голови В.Ф.Немировського, а матеріальні витрати взяли на себе приватні підприємці В.В.Синиця, директор ПП «Молоко-країна» В.Ржавічев. Перевезення спортсменів до смт. Літина і назад забезпечив ПП  А.М.Шкурак. 

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь