Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ПРИДБАНО КНИГИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

Дата: 14.03.2018 14:06
Кількість переглядів: 745

Нещодавно до штабу ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області в Томашпільському районі» завітали представники Томашпільської селищної ради,  аби від депутатів, працівників селищної ради, комунальних підприємств, воїнів-афганців, селищного відділу освіти, бібліотекарів, в.о. старост – передати бійцям в АТО придбані для них книги «Посміхнись, воїне!».

Збірка містить 200 іронічних поглядів на росіян – «братів» наших заклятих. Уклав її мистецтвознавець, публіцист, кандидат філософських наук Василь Василик. Ця книга є авторським посиланням справжнім українцям, і в першу чергу воїнам, які захищають нашу державу від  російського агресора. А якщо книгу прочитає і москаль, то, може, хоч щось  зрозуміє.

Книги з підписами – посланнями відправлено  земляками-атовцями на полігон у Широкий Лан Миколаївської області, де вони проходитимуть перепідготовку.
Читайте, дорогі наші захисники, і хай сміх додасть вам сил, здоров’я і віри у велику правду, на захисті якої ви стоїте. Чекаємо вас додому живими і здоровими, а головне, з ПЕРЕМОГОЮ!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь